Димитър Величков – какво не знаете

team_11

Димитър Величков (роден на 3 май 1985г в София) завършва Национално музикално училище София с цигулка като първи и пиано като алтернативен инструмент. Лауреат е на цигулковите конкурси Добрин Петков – Пловдив, Млади Музикални Дарования – София. Като студент и цигулков оркестрант записва DVD – Малер Симфония 9 под диригенството на Клаудио Абадо и неговия младежки оркестър (gmjo.at). Оркестрант е  в Нов симфоничен оркестър, Класик FM оркестър и окрестър Симфониета.
Впоследствие започва своя индивидуална, психоаналитична, научно-изследователна дейност. Анализира и изследва, в работа със себе си, интелектуалното и индивидуалното поведение на изпълнителя в процеса на музициране, психосоматичните енергийно-инструментални връзки в музикалния инструментално-оперативен

процес и цялостното поведение и структура на психиката на човек в процеса на техническо психосоматично управление на обекти в живота и бита.
Започва да композира музика, тясно свързана с човешката същност. Неговата музика е посветена на човешките чувства и същността на човека. Сред изпълненията му фигурират и преработки на класически творби, както и на популярни български и чужди песни, аранжирани за соло пиано.
Музиката на Димитър Величков пресъздава най-важните, дълбоки и същностни чувства, които човек изпитва – Воля, Вяра, Красота, Любов (Грижа,Отношение), Индивидуалност, Спокойствие, Хармония, Копнеж, Искреност, вяра в Доброто и в бъдещето.

Добре дошли в музикалния свят на Димитър Величков и приятни мигове с неговата музика!

Видео клипове

Записите са направени по време на концерт. Клипът “Distance” се изпълнява на роял Stainway

Откъси от изпълнения. Клипът “Distance” се изпълнява на роял Yamaha

Фото Галерия

Снимки от концерт на 23 май 2015

Въпроси, мнения и ангажиране

Име (изисква се)

Email (изисква се)

Заглавие

Вашето мнение, въпрос или покана за участие

Слушайте музиката на Димитър Величков навсякъде!

Click edit button to change this text.