SSL Podia Poduimbouw

Over ons

01_big
02_big
03_big
04_big
Previous Next Play Pause
1 2 3 4

Nieuw in ons aanbod "Crossover Dometent"!

  • Crossover_0_Party
  • Crossover_1_Wit
  • Crossover_2_Zwart

Wie zijn wij ?

Bedrijfsvoorstelling

Aangezien ik als zaakvoerder al meerdere jaren meedraai in het circuit van amusement heb ik dan ook de nodige "know-how" in huis om een dergelijke opzet tot een goed einde te brengen. Voor een fotoreportage van de gemaakte realisatie's kan je terecht op onze "foto's" pagina. Als zaakvoerder van SSL mag ik bv met enige trots ook zeggen dat wij met onze firma het langste podium (niet officieël guiness boek) van België elk jaar mogen realiseren voor onze klant te Tremelo. Dit podium heeft een lengte van 120 m en dient als "catwalk" voor de mannequins van een zeer gekende kledingzaak aldaar.

Naarmate de tijd vorderde ging ook mijn interesse stijl omhoog in het podiumbouwen. Dit heeft als resultaat gegeven: een heuse automatisch hydralische verrijdebare podiumtrailer. Wij hebben onze koppen bij elkaar gestoken in het jaar 2002 en 1,5 jaar nadien was de hydraulische podiumwagen een feit. Onze klanten juichen een dergelijke podiumwagen alleen maar toe want dit heeft alleen maar voordelen. Deze wagen laat het toe om zeer snel te kunnen opbouwen (2 uur werk) . Dit bv voor op plaatsen waar tijdens de dag nog andere activiteiten te doen zijn. Denk hierbij maar eens aan markten, doorgaand verkeer op drukke verkeers assen en dergelijke. Ondertussen staat de tijd natuurlijk niet stil en moesten wij op verscheidene plaatsen podiums bouwen voor allerhande activiteiten

Ik hoop u op deze manier een verkorte schets te kunnen bieden van de historie van onze firma en hoop met uw organisatie te mogen samenwerken in de toekomst.

De zaakvoerder SSL

Stefan Sannen

Infoaanvraag

Neem contact met ons op & om een gratis offerte te ontvangen!

Vertel ons wat u moet krijgen en we zullen de kosten binnen 24 uur schatten.

Gratis consultatie

SSL  © All Rights Reserved.

Designed by AndIT BVBA